Info voor verwijzers

IMG_5003

Wie ben ik? Binnen- en buitenkant

Zoekt U als verwijzer naar behandelmogelijkheden voor uw cliënt op het gebied van:

 

Dan bent U bij Gruun en Blauw aan het juiste adres.

.
Wat is beeldende therapie?

Beeldende therapie is een effectieve manier om inzicht te krijgen in het eigen functioneren. Kenmerkend is de inzet van beeldende materialen zoals houtskool, krijt, verf en klei. Het is een ervaringsgerichte therapie, waarbij sprake is van een concreet werkproces en eindresultaat. De problemen worden door beeldend werken ervaren en zichtbaar, en daarmee helder en bespreekbaar.

De cliënt krijgt zo grip op het probleem door:

IMG_4384

Groepswerk: aarde, vuur, water en lucht.

Op deze manier heeft de cliënt de gelegenheid zijn problemen te verwerken, te verminderen, op te heffen of te accepteren. De cliënt kan ontdekken waar zijn of haar kracht ligt en leert zien hoe hij of zij de problemen de baas kan worden.
.
Doorgaans bestaat een traject uit:

Bent U geïnteresseerd in wat ik voor uw cliënt kan betekenen? Neem dan contact op met Gruun en blauw.

T: 06-38740434 of info@gruunenblauw.nl

Zelfbeeld: wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik?

Zelfbeeld: wat wil ik, wat kan ik, wat doe ik? ‘Dingen die ik wil leren en dingen die ik leuk vind.’

 

Zelfbeeld:wat kan ik?

Zelfbeeld: wat kan ik? ‘Ik kan rappen! Mijn droom is op radio en MTV komen. Veel dollars verdienen voor een vila met een muziekstudio. En een Ferrari of een Mercedes-Benz, want dat hoort zo bij rappers!’

 

 

 

 

Zelfbeeld: wat wil ik?

Zelfbeeld: wat wil ik? ‘Ik wil studeren, Het liefste wil ik in de bouw, of tuinman worden, voor automonteur leren of voor arts!’